Digitaaliajan mediatoimistosi
2

Autoteipit tyylisi mukaan

Autoteipit tulostettuina ja leikattuina myös itseasennukseen


Ohessa muutamia auton personointimahdollisuuksia - kerro meille mikä on sinun juttusi ja toteutamme sen!

audia-auton-teippaus-1
Tulostetut autoteipit muotoon rajatulla reunalla. Mallin kylkiteipit molemmille puolin yhteensä 275€.

audia-auton-teippaus-2
Autoteipit voidaan helposti rajata myös asennuksen yhteydessä kohteen muotojen mukaan. Konepeltiteippi voidaan rajata veitsellä. Kattoteippi, joka ei rajoitu pellin reunaan, katkaistaan leikkuuteipillä. Mallin konepeltiteippi 155€ ja kattoteippi 200€. Toimitus sisältää tarvittavat asennusteipit.

audia-auton-teippaus-3
Autoteippauksen klassikko, konepellin ja katon yksivärinen rantu. Mallin teipit alkaen 125€.

audia-auton-teippaus-4
Klassikko uudelleen viritettynä. Mallin teipit tulostettuna ja valmiiksi rajattuna alkaen 150€. Toimitus sisältää tarvittavat asennusteipit.

Suurta kuvaa seinällesi

Helposti asennettavat tapetit omasta valokuvastasi

Olemme talven aikana testanneet uusia mielenkiintoisia suurkuvamateriaaleja. Itseliimautuva tapettikangas yllätti helpolla asennettavuudellaan. Tämän tuotteen olemme ottaneet nyt hyllymateriaalivalikoimaamme. Tarjoamme edullisen ja näyttävän sisustusratkaisun joko itseasennettuna tai asennuspalvelun kera.

Perinteisten valokuvatapettien ongelmana on ollut asennuksen työläys ja materiaalin hauraus. Nämä murheet jäävät historiaan uuden materiaalin myötä. Liistereitä ja liimoja ei tarvita - kangas kiinnitetään seinään oman tarrataustansa avulla. Materiaali irrottuu myös siististi seinäpinnasta ja on asennettavissa uudelleen.
tapetit-omasta-kuvasta
Kuva-aiheena voidaan käyttää lähes mitä tahansa riittävän kokoista ja laatuista materiaalia. Käytettävissäsi on myös satoja sisustuskuvia valokuva-arkistostamme - kysy lisätietoja!

Auton omistaja, haluatko uuden ajoneuvon pikkurahalla?

Oletko juuri hankkinut uuden menopelin, mutta jäit kaipaamaan yksilöllisyyttä? Onko nykyinen ajoneuvosi tai keräilyharvinaisuutesi uuden ilmeen tarpeessa? Tuo kulkupelisi meille, niin palautamme sen sinulle näyttävästi teipattuna. Uuden pirteän ilmeen lisäksi saat suojan maalipinnalle, ja jälleenmyyntiarvo säilyy.

vw-tiguan
Kuvassa pajaltamme valmistunut puoliksi yliteipattu Volkswagen Tiguan. Auton teippauksessa käytimme metallinhohtoista sinistä, harjattua titaania sekä mattaa ja kiiltävää mustaa.

Yrittäjä, oletko hyödyntänyt ilmaisen mainospaikkasi?

Hei yrittäjä!
Onko autosi kyljissä yrityksesi nimi, mitä teet, puhelinnumerosi, nettiosoite... Jos ei, niin miksi? Kai olet ylpeä yrityksestäsi ja siitä mitä teet, miksei sitä voisi tuoda julki?

Original photo by 'Luftfahrrad'. File licenced under CC-BY-SA 3.0
Meiltä saat asiantuntevaa ja nopeaa apua näkyvyyden lisäämiseksi! Katso esimerkkejä täältä!