<img src=

Musiikkituotantoamme löytyy nettipalvelusta

2

Vuonna 1985 aloitimme musiikkituotannon multimediatuotteita varten. Myöhemmin olemme tehneet musiikkia erilaisiin videodokumennteihin, joista laajimmat tuotannot olivat 1990 -luvun joulujen Brittivierailut Levillä. Jatkoa tuotannolle olivat Lapin vuodenajoista kertovat DVD-tuotteet 2000 -luvun alkupuolella.

Kuluneiden vuosien aikana olemme tehneet muutamia omia instrumentaalisävellyksiä. Viimeisen puolentoista vuoden aikana innostuimme sovittamaan tuntemattomien säveltäjien töitä erilaisiin tyylilajeihin. Viimeisen puolen vuoden aikana kiinnostuksemme heräsi vanhojen säveltäjien (Bach, Mozart, Hendel, jne) klassiseen tuotantoon, joista olemme "sorvanneet" kevyitä rytmillisiä "easy listening" -versioita alun toista sataa.

Kaikki tuotantomme on ollut tähän asti instrumentaalimusiikkia, mutta ehkä jatkossa löydämme jonkun lahjakkaan tekstinikkarin laatimaan lyriikat, ja jopa löytämään sopivan solistinkin.

Pöytälaatikossa sovitukset eivät lämmitä kenenkään mieltä, joten olemme alkaneet siirtää tuotantoa nettipalveluun kaiken maailman kuunneltaviksi ja arvioitaviksi.

Mikäli kiinnostuit, niin vieraile fiilistelemässä ja tykkäämässä osoitteessa
soundcloud.com/kimmolai. SoundCloudissa käy n.175 miljoonaan kävijää kuukausittain.

Autoteipit tyylisi mukaan

Autoteipit tulostettuina ja leikattuina myös itseasennukseen


Ohessa muutamia auton personointimahdollisuuksia - kerro meille mikä on sinun juttusi ja toteutamme sen!

audia-auton-teippaus-1
Tulostetut autoteipit muotoon rajatulla reunalla. Mallin kylkiteipit molemmille puolin yhteensä 275€.

audia-auton-teippaus-2
Autoteipit voidaan helposti rajata myös asennuksen yhteydessä kohteen muotojen mukaan. Konepeltiteippi voidaan rajata veitsellä. Kattoteippi, joka ei rajoitu pellin reunaan, katkaistaan leikkuuteipillä. Mallin konepeltiteippi 155€ ja kattoteippi 200€. Toimitus sisältää tarvittavat asennusteipit.

audia-auton-teippaus-3
Autoteippauksen klassikko, konepellin ja katon yksivärinen rantu. Mallin teipit alkaen 125€.

audia-auton-teippaus-4
Klassikko uudelleen viritettynä. Mallin teipit tulostettuna ja valmiiksi rajattuna alkaen 150€. Toimitus sisältää tarvittavat asennusteipit.

Suurta kuvaa seinällesi

Helposti asennettavat tapetit omasta valokuvastasi

Olemme talven aikana testanneet uusia mielenkiintoisia suurkuvamateriaaleja. Itseliimautuva tapettikangas yllätti helpolla asennettavuudellaan. Tämän tuotteen olemme ottaneet nyt hyllymateriaalivalikoimaamme. Tarjoamme edullisen ja näyttävän sisustusratkaisun joko itseasennettuna tai asennuspalvelun kera.

Perinteisten valokuvatapettien ongelmana on ollut asennuksen työläys ja materiaalin hauraus. Nämä murheet jäävät historiaan uuden materiaalin myötä. Liistereitä ja liimoja ei tarvita - kangas kiinnitetään seinään oman tarrataustansa avulla. Materiaali irrottuu myös siististi seinäpinnasta ja on asennettavissa uudelleen.
tapetit-omasta-kuvasta
Kuva-aiheena voidaan käyttää lähes mitä tahansa riittävän kokoista ja laatuista materiaalia. Käytettävissäsi on myös satoja sisustuskuvia valokuva-arkistostamme - kysy lisätietoja!