Digitaaliajan mediatoimistosi

Autoteipit tyylisi mukaan

Autoteipit tulostettuina ja leikattuina myös itseasennukseen


Ohessa muutamia auton personointimahdollisuuksia - kerro meille mikä on sinun juttusi ja toteutamme sen!

audia-auton-teippaus-1
Tulostetut autoteipit muotoon rajatulla reunalla. Mallin kylkiteipit molemmille puolin yhteensä 275€.

audia-auton-teippaus-2
Autoteipit voidaan helposti rajata myös asennuksen yhteydessä kohteen muotojen mukaan. Konepeltiteippi voidaan rajata veitsellä. Kattoteippi, joka ei rajoitu pellin reunaan, katkaistaan leikkuuteipillä. Mallin konepeltiteippi 155€ ja kattoteippi 200€. Toimitus sisältää tarvittavat asennusteipit.

audia-auton-teippaus-3
Autoteippauksen klassikko, konepellin ja katon yksivärinen rantu. Mallin teipit alkaen 125€.

audia-auton-teippaus-4
Klassikko uudelleen viritettynä. Mallin teipit tulostettuna ja valmiiksi rajattuna alkaen 150€. Toimitus sisältää tarvittavat asennusteipit.

Suurta kuvaa seinällesi

Helposti asennettavat tapetit omasta valokuvastasi

Olemme talven aikana testanneet uusia mielenkiintoisia suurkuvamateriaaleja. Itseliimautuva tapettikangas yllätti helpolla asennettavuudellaan. Tämän tuotteen olemme ottaneet nyt hyllymateriaalivalikoimaamme. Tarjoamme edullisen ja näyttävän sisustusratkaisun joko itseasennettuna tai asennuspalvelun kera.

Perinteisten valokuvatapettien ongelmana on ollut asennuksen työläys ja materiaalin hauraus. Nämä murheet jäävät historiaan uuden materiaalin myötä. Liistereitä ja liimoja ei tarvita - kangas kiinnitetään seinään oman tarrataustansa avulla. Materiaali irrottuu myös siististi seinäpinnasta ja on asennettavissa uudelleen.
tapetit-omasta-kuvasta
Kuva-aiheena voidaan käyttää lähes mitä tahansa riittävän kokoista ja laatuista materiaalia. Käytettävissäsi on myös satoja sisustuskuvia valokuva-arkistostamme - kysy lisätietoja!

Kalenterikausi kuumimmillaan

Kalenterit liikelahjaksi yhteistyökumppaneille tai varainhankintaan

Omalla kuvituksellasi varustettu kalenteri tuottaa iloa saajalleen pitkäksi aikaa. kalenteri-2014-1Kierreseläkkeelliset seinäkalenterimme sisältävät kotimaiset juhlapyhä-, liputuspäivä- ja kuunvaihemerkinnät. Vuoden 2014 kalenterit tilataan nyt!

Soita puh. 0400 692 188, kerromme mielellämme lisää.

Suutarille kengät...

…Ja teipparille mainokset

Neuvomme yrittäjiä tuomaan omaa liiketoimintaansa näkyvästi esille katukuvassa ja liikenteessä. Kuten monesti asiaan kuuluu, olemme kuitenkin itse onnistuneet laiminlyömään saman asian.

Nyt on tilanne korjattu, ja tunnistat meidät jatkossa näistä teipeistä. Tervetuloa juttusille!


auton-teippaus-audia
auton-teippaus-audia-2
auton-teippaus-audia-3

Valokuvatulosteita näyttelyyn

Valokuvaaja Johanna Amnelin on juuri avannut näyttelynsä “Muistellaan kesää” Turussa. Valokuvien myyntinäyttely on nähtävillä Pulssin näyteikkunoissa (Humalistonkatu 9-11) syyskuun loppuun saakka.

johanna-amnelin-näyttely-1

Näyttelyn tulosteet tilattiin meiltä. Tulostemateriaalina käytimme Canonin korkealuokkaista tarrapohjaista mattapaperia. Toimitimme valokuvatulosteet 10mm kapalevylle pohjustettuna.

johanna-amnelin-näyttely-2

Toivotamme Johannalle onnistunutta näyttelyä!